Japp jag blev 50 förra måndagen. Blev ordentligt uppvaktad på FB och ett par hade tom skickat en liten present. En kusin skickade blomstercheckar. Och exets bäste vän och sambo kom upp med en orkidé men för övrigt var det ingenting.

Exet sa att han skulle fixa en blurayspelare till mig (från dotra) och min nya TV men hittills har jag inte sett skymten av en gåva. Jag fixade minsann till hans födelsedag men han kan inte besvära sig.. Är jag småaktig? Kanske men det känns orättvist.

Jag fick en extra dags semester pga att jag fyllde på en vardag och den ägnade jag åt en del slappande och så var dotra och jag ut och åt lunch. Och så klippte jag mig och känner mig lagom töntig i min nya frisyr. Tack för det :-(

Men 7 av mina vänner ska hänga med ut på lördag och äta middag med mig. Det är egentligen bara två som känner varandra. Det är en släkting, en barndomskamrat, två som jag lärde känna under tingsrättstiden, en från inkassotiden och två från sekreterarkursen. Får hoppas att det blir kul. Jag vet inte när jag gick ut en lördagskväll för att äta middag. Det måste varit före min dotter föddes och mycket före och hon blir 13 nästa månad.

Insåg att jag tappat vänner under åren som gift. Och de nya vänner jag fått är på andra sidan Östersjön.. Snacka om dålig planering..