För länge sedan fick jag ett aterom (talgkörtel som proppats igen och sväller upp) på ena bröstet. Ingen höjdare men den började i alla fall läcka ut var och jag hoppades att det tjocka vita skulle komma ut men icke. Sedan proppade den igen totalt och började växa och växa och växa medan jag gjorde tappra försök att få ut varet igen. Men när rodnaden började sprida sig utanför ateromet insåg jag att det var dags att pallra mig till läkare. Och han sa att den utvecklats till en böld och infektionen har börjat sprida sig. Så nu äter jag antibiotika och hoppas på det bästa. Det hårda ha börjat mjukna men den har vuxit lite till i omkrets men krympt på höjden. Men rodnaden har blivit lite större. Så få se hur det utvecklas under helgen eller om jag rent av måste till doktorn igen.

Har känt mig lite halvdan flera dagar men det kan ju knappast vara en jäkla böld som ställer till det. Men jag håller ett vakande öga på den för jag känner mig småfebrig mellan varven.

Men den är groteskt stor cirka 4-5 cm där den är som bredast. Längtar efter att den ska spricka hur äckligt det än må vara. Skiten måste ut och ju förr desto bättre. Men än har den inte visat några tecken till att vilja tömma sig.