I fredags hade jag tänkt att åka in till min BH-leverantör inne i Gamla stan och köpa upp mig på några nya BH:ar men inte hade jag ju lust att åka och visa upp alla märken av misshandeln. Och inte orkade jag heller.

Idag hade jag tänkt att åka till IKEA men istället började jag röja i lådor. Städade upp alla lådor i min byrå och rensade upp i dotterns lådor. Man måste passa på när hon inte är hemma för hon gillar inte att grejer kastas eller så. Kläder som hon inte längre kan ha ska ligga kvar om hon får bestämma men jag brukar fixa det när hon inte här hemma.

Skruvade ihop hennes byrå som började rasa ihop. Om man alltid smäller med lådorna så sliter det på möbeln och två av lådornas fästen hade släppt på ena sidan.

Tog hand om all disk som blivit när jag inte orkat diska under torsdag-lördag.

Och plockade i ordning i klädkammaren när jag ändå höll på.  Och städade ut badrumsskåpet också.

Och så avrundade jag allt med att dansa runt lite med snabeldraken.

Fick trots allt en hel del gjort idag.