Det har ÄNTLIGEN kommit så långt med exet att hans hem ser ut som ett hem och ingen soptipp och dotra har ÄNTLIGEN fått den hjälp hon behövde med sin ADHD och tom höjt vartenda betyg utom ett. Från idel F i sexan och hemmasittare så har hon ett enda F och en del betyg har hon tom fått upp till D! Jag är så stolt!! Hon är så harmonisk man kan vara med ADHD och allt har börjat flyta på ganska bra.

MEN INTE FAN KAN DET FÅ VARA BRA

Jag har haft problem med magen och haft rejäla magknip och gick till slut till läkaren. Han skickade mig på coloscopi dvs de kör upp en slang i rumpan med en kamera mm och kollar att inget är fel i tjocktarmen. Hade fått skräckberättelser om undersökningen men det var faktiskt inte så jäkligt som jag trodde. Det var betydligt värre att rensa magen innan. Urk! Och som vårdcentralsdoktorn sa - det är en billig livförsäkring. Och det var just det som undersökningen var. De hittade två polyper som de tog bort och skickade för analys och de sa ju direkt att de ska inte växa för länge för då kan de bli cancer. Men inte trodde ju jag att det var något. Men de ville ju redan då att jag skulle komma in en gång per år för att hålla efter dem.

Men så fick jag brevsvar som sa att de hittat cancerceller i den ena polypen även om allt var borttaget så behövde jag komma in redan nu för en extra koll. Och jag flipprade ut totalt! Reptilhjärnan reagerade bara på cancer och sedan var de andra helt bortslösat. Jag var sååå glad att jag fick veta detta en dag när min dotter inte var hemma. För jag fick en sådan dödsångest och bara grät och vankade runt och hade ren panik över det beskedet. Det enda jag kunde tänka var - vem ska ta hand om min dotter!!!!????!!!

Återbesöket var jättebra det syntes ingenting där den dumma polypen suttit och allt var lugnt. De sa att det var en sådan sort som inte sprider sig om den inte suttit där väldigt länge.

Men jag är ju inte den jag är om inte jag målar fan på väggen och jag kunde bara tänka - ja det här var vad de hittade i tjocktarmen men magen är rätt mycket mer, vad finns i resten av magen??!!  Berättade om min oro för vårdcentralsdoktorn som tog min oro på allvar och tex klämde och härjade med min mage. Sedan skickade han mig till en datortomografi av buken och jag fick remissen till en mottagning som jag har en hel del att göra med i tjänsten. Och jag gjorde en riktigt fuling och ringde in en tjänst och på bara 2 veckor hade jag en undersökningstid och jag bara såg fram emot den men jag visste ju också att jag är allergisk mot kontrasten som jag skulle dricka så jag ringer mottagningen för att få allergitabletter som jag fått förut och då har allt varit ok. Men då blev det tvärstopp. De kunde/vågade inte göra undersökningen ifall jag skulle få en allvarligare reaktion. Så då blev det en remiss till Huddinge sjukhus men de kunde inte ge en snabb tid utan skickade mig till Södertälje. Och de ringer och ger mig en tid nu näst sista dagen innan semestern och jag kände att det blev för stressigt så jag sa att jag tar en tid efter min 5 veckors semester. Och läkaren hade ju sagt att det bara var en försiktighetsåtgärd. För att lugna mig.

MEN. Idag ringde han och nu hette det att han tar inget medicinskt ansvar om jag inte går nu och det sa han ett antal gånger. Han tom tyckte att jag kanske skulle vänta med min semesterresa (nu på lördag) tills jag gjort denna DT. Han var väldigt envis. Sa tom att han kunde be sina sekreterare att ringa runt för att kolla efter en tid på något annat sjukhus. Men samtidigt säger han då att till 95-99 % så är det troligen absolut ingenting.

MEN JAG HAR PANIK IGEN! Hittade han något misstänksamt när han klämde? Tror han något i alla fall? Varför är han annars så himla angelägen? De sa ju att cellförändringarna inte är en sådan sort som sprider sig. Och alla andra prover är ju bra. Men ändå. Jag är LIVRÄDD.

Och jag har bara 4 dagar på mig att göra undersökningen. Jag har inte råd att ändra min resa. Inte vill jag heller. Och hur förklara detta för min dotter utan att skrämma ihjäl henne?? Varför jag helt plötsligt gör en kovändning och inte far till landet.

Nej nej nej det får inte vara något mer nu. Jag orkar inte.