BUP är samordnare mellan soc mellanvård och skola. Men vilken jäkla samordnare.

Dotra gick med på att ta en läkartid för att få information om medicinering. Men hon är absolut inte intresserad av medicinering pga tidigare biverkningar.

 Vi har fått TRE olika läkartider på BUP och SAMTLIGA har avbokats av dem.

När jag sedan är bortrest, i Finland,  så bokar de in ett läkarbesök i en annan kommun och jag sa direkt att jag inte kunde ta den för den innebar att jag i bästa fall skulle jobba i två timmar den dagen pga ett annat möte på eftermiddagen. Kunde inte vara borta tre dagar och sedan komma på måndagen och säga till chefen att sorry men jag måste vara ledig imorgon också det borde de ju begripa.

Då skulle de mer eller mindre tvinga oss att ta den i alla fall! Blev riktigt sura och skrev att jag inte var samarbetsvillig... Eehh.

Nu har de meddelat oss att vi själva får boka läkartiden. Ja tack jag är inte omyndigförklarad, jag är fullt kapabel att ringa och boka tid.