Jag har länge haft krånglig mage och på sista tiden har den ofta varit svullen och de senaste veckorna har jag kunnat få rejäla magknip efter att jag ätit. Nu i helgen har jag haft diarréer och i söndags hade jag verkligen jätteont i magen så där ont att man blir lite kallsvettig. Men jag tänkte att eftersom chefen har beordrat en hälsoundersökning av mig så kunde jag ju ta det med honom på fredag.

Men i morse blev jag livrädd plötsligt var det något som kom ut genom anus som var alldeles ljust och oömt. Trodde det var tarmen och det var vad de sa när jag kom till akuten också. Men de tog lite prover och så fick jag en undersökning. Det var något så ofarligt som en hemorrojd. Trodde att de gjorde vansinnigt ont men det är visst först när de hamnar i kläm. Men innan dess hade jag flipprat ut ordentligt med tankar som tarmar som trillar ut eller tom cancer. Skräckscenarier avlöste varandra.

Men det som inte var bra var ett av proven. Mitt socker var högt, googlade och det var så pass högt att det kan vara början till diabetes. FASA!!

Så nu har jag fått ytterligare problem..