Har ju allteftersom den här terminen gått fått dotra att gå mer och mer till skolan och det är ju en prestation efter att hon var hemmasittare hela förra terminen.

Hon börjar också finna sig allt mer tillrätta i klassen. Har tom kul med ett par av killarna. Tjejerna har lite svårare problem, autism misstänker jag. Knepigare att bli vän med. Dessutom har de tom mer frånvaro än min dotter.

Och betygen var inte idel F den här terminen. Hon fick tom ett D! Som jag sa till henne - tänk vilka betyg du skulle ha haft om du gått alla lektioner!

Nu äntligen får hon chansen att visa att hon kan. Att hon är smart. För att få D och E i betyg är en ren jävla prestation. Förra terminen gick hon inte alls. Betyget innan dess var katastrof. Och efter alla de första åren då hon absolut inte fick det stöd och hjälp hon behövt... Att då i sjuan på en enda termin där hon varit väldigt mycket frånvarande HÖJA betyg till både E och D ..

Min unge kan. Min unge ÄR smart. Men hon har ett funktionshinder.

Men hon växer hela tiden nu. Jag kan bara hålla tummarna och peppa.