Pga hans bristande förmåga att arbeta efter ett schema så blev ju julklappsinköpen lidande. De gav sig ut i tisdags och han schabblade ju bort tiden och de hade enligt henne bara en liten stund på sig så de han in på bara någon affär. Och det märktes. Det syntes att det var "nödfallsinköp".

Men jag blev riktigt riktigt illa berörd av ett par av julklapparna. Jag VET att hon inte tänkte som mig och jag VET att hon tyckte att det var en bra sak. MEN han borde ha fattat och han borde avstyrt det hela. Men han såg bara förvånad ut när jag sa till honom att jag faktiskt för första gången någonsin tagit illa upp av en julklapp.

Jag fick GRAVLJUS och marschaller till graven! Hon tänkte att då slipper jag köpa. Hon tänkte att jag behöver det för vi ska till mormors grav.

Jag tyckte bara att det var obehagligt och jobbigt.

Han fattade noll...

Dessutom hade han ju varit så väldigt intresserad av ett belopp som vi skulle hålla oss till..  Jag var uppe i 350 men då var det VETTIGA julklappar som tex en brandsläckare.

Han kom i bästa fall upp i 100 kr.

Det sved också lite. Inte för att jag är den som går efter belopp annars men när han hade frågat så trodde jag att vi bägge skulle gå på den summan.

Men ibland slår det där att de inte tänker och reagerar på samma sätt med sitt ADHD-tänk igenom. Och slår hårt.