Jag har hört om skilsmässobarn som sätter sig på tvären rejält när någondera föräldern hittar någon ny men sån är inte min! Tvärtom så uppmuntrar hon mig att hitta någon ny. Och när jag säger att inte vill någon ha en tjock medelålders kärring så vill hon inte alls lyssna utan säger att det finns säkert någon som gillar dig.

Men hon har krav, hon vill att han ska vara snäll, stark och hjälpsam. Och gilla att vara på landet och jobba.

Och på vägen till Åbo så kläckte hon ur sig något om 6-pack.. Jag trodde inte att hon ens visste vad det var men jodå min 11-åring hade koll. Vi skrattade gott när jag sa att om några år kanske vi går ut och raggar killar tillsammans fast i olika ålderskategorier då förstås  :-D

Sedan kan man ju fundera på vad som ligger bakom hennes önskemål   :-) . Det är nog en blandning mellan att hon tycker att mamma ska få hjälp, att hon ska få en riktig pappa och att hon själv ska slippa undan en del arbetsuppgifter  :-D