Så nu har vi mindre än en timme kvar på 2013. Har just sett nyårsfirandet i Helsingfors och sänt en tanke till alla mina kära där. Ibland känner man sig längre bort från dem än vanligt.

Mitt nya år börjar med att vi drar till Gotland. Min dotter och jag ska bo på hotell mitt i Visby och hon ska få en historialektion i verkliga livet med ringmur och kyrkoruiner och raukar.

Men vi drar redan imorgon.. hur kunde jag glömma bort att trettonhelgen är lång? Vi hade inte alls behövt fara imorgon..

Nåja är man dum så får man stå sitt kast.

Både min svägerska och min brorsdotter har skickat jul och nyårshälsningar i år. Första gången på flera år. Kanske har min brorsdotter mjuknat och är redo att be om ursäkt, vore på tiden eftersom det snart har gått fyra år sedan hon lackade ur för något exet egentligen var skuld till och sedan blev det inte bara en höna av fjädern utan det blev världens största hönsfarm.¨

Men det har varit så förr, skillnaden nu är att jag lackade ur på allvar och kände att nä nu jäklar tänker jag verkligen inte göra allt bra och sopa under mattan. Jag har inte gjort något fel utan nu får faktiskt hon bjuda till och be om ursäkt. Men jag lämnade också dörren öppen för henne men hon har inte behagat använda den. Istället tog hon kontakt med exet som hon inte alls är släkt med, som hon innan inte kunde tåla och som dessutom är orsaken till allt..

Få se nu vad som händer. Men idag fick jag i alla fall mer än bara Gott Nytt År.. Kanske finns hopp om att jag har en familj till nästa år. Kanske.

Vi får se.

Gott Nytt År alla, låt oss hoppas att nästa år blir bättre.