M vill ha en "riktig" farmor och farfar som gör saker inte bara har henne där och placerar henne framför alla barnkanaler. Eller betalar för att hennes far ska ta henne till Liseberg.  Inte så att det blir något bullbak med farmor eller pyssel med farfar. Och mormor dog innan hon föddes.

Jag skulle så gärna vilja ha en riktig mor- eller farförälder till henne. Och hon har tom sagt själv att jag skulle annonser efter en låtsasmormor. Men det känns lite läskigt att släppa in någon på det sättet i vårt liv. Vet inte om jag har det modet.

Hade hon i alla fall haft sin mormor för där skulle det ha varit bullbak och uppfostran och kärlek i stora lass. Alldeles säkert. Men vid det här laget hade hon haft en gammal mormor för hon skulle ha fyllt 89 i maj.

Men jag önskar så att min mamma levt och fått vara en viktig del i min dotters liv.