På fredagen hade exet inte fått upp dottern förrän klockan var så mycket att hon inte längre kunde ta någon medicin men idag skulle de pröva igen. Har ingenting hört om hur det gått. Få se om hon får likadana raseriutbrott igen.

Med våra tidigare erfarenheter av medicinering så är jag orolig. Hoppas verkligen att det bara var ett mega-ADHD-utbrott i torsdags.

Vi försökte under torsdagskvällen att hitta lösningar. Exet var ju ute på jobb och hade taxin i garaget och måste ju lämna den innan han kom hem. Först var det snack om att hon skulle till farmor och farfar men med tanke på hur våldsam hon varit mot mig tyckte jag inte alls att det var en bra idé. Skulle hon tex knuffa farfar som har så dålig rygg kunde hon ju skicka honom till sjukan.
Andra alternativet var att han skulle släppa av henne hemma hos sig och farmor skulle vara med henne medan han lämnade taxin. Men då sa tom dotra nej att hon kunde vara själv den stunden.

Medan han dividerade med henne så skickade jag sms till farmor att de skulle gå och lägga sig för vi får lösa det på annat sätt. Och jag berättade lite vad som hänt och för en gångs skull kändes det som om de inte dömde mig utan faktiskt förstod att det var ganska illa.

På fredagen var jag helt slut. På kvällen satt jag och nickade till flera ggr framför TV:n och redan vid 22 kände jag att nu får det vara nog.