Har kämpat hela hösten med att få dotra att gå till skolan. Till slut har det blivit så att hon inte får tillgång till mobilen förrän hon går till skolan bara för att förhindra att hon fastnar i youtubefilmer.

Men inte ens det har hjälpt och till slut låste jag helt sonika in mobil, cd, fjärrkontroller till tv och dvdspelare och så fick hon sitta här och ha tråkigt och helt plötsligt var det ändå lite mer intressant att gå till skolan.

Men onsdag-fredag fick jag henne till skolan och i tid tom. Och det var med en ren muta. Gå i skolan from onsdag tom onsdag och var max 10 min sen och du får en viss bok.

Det och en viss kapplöpning på morgonen har gjort att hon gått de här dagarna. Hon och jag tävlar om vem som kommer i kläderna först.

Tre dagar. Tre riktigt bra dagar. Tre dagar då båda haft mycket mer energi.

Men så kom då pappa-helgen och idag, söndag, sitter jag här och tror inte för en sekund att jag kommer att få iväg henne imorgon.  Inte efter en helg då hon inte sovit tillräckligt.