Min kusin gav mig en massa råd när han hörde vad som hänt med chefen och han gav mig en spark där bak för att kontakta facket så jag ringde dem i måndags.

Sa som det var att jag precis gått ur pga att jag inte haft råd att vara med längre. Berättade vad som hänt och i stora drag vad som hänt tidigare och frågade tom rent ut om de kunde göra något, om det var någon idé att gå med igen.

Handläggaren sa ju att det inte var någon bra chef men det som hänt när jag inte var medlem kunde de ju inte göra något åt. Men skriv ner allt som hänt och om det händer igen. Men om de verkligen skulle kunna göra något det lät väldigt svävande. De lägger sig platt tydligen. Men oj vad nödvändigt det var för mig att gå med igen.

Undrar om jag ska ringa igen och fråga någon annan handläggare. Känns ju väldigt värdelöst att gå med om jag ändå inte får någon som helst valuta för pengarna. Ja visst förstår jag ju att de inte kan säga något bestämt men något i stil med att om det är så eller så kan vi göra så eller så.